OVER ONS

Raamfolieparadijs is een onderneming die raamfolie op maat maakt voor particulieren en bedrijven. Aan het roer van het bedrijf staat Miranda de Jong, een ervaren ondernemer die eerder al een stickerbedrijf en een reclamebureau oprichtte. Miranda ontdekte in 1998, na het afronden van een grafische opleiding, dat de signbranche haar erg aantrok. Het begon dan ook allemaal met het maken van autobelettering, bedrukte kleding en reclameborden. Hiernaast begon zij een stickerbedrijf en uiteindelijk kwamen hier de maatwerk raamfolies bij. Dit bleek zij zo leuk te vinden dat zij dit verder is gaan ontwikkelen. Uiteindelijk heeft dit gezorgd voor de start van een nieuw bedrijf dat zich speciaal in maatwerk raamfolies heeft gespecialiseerd: Raamfolieparadijs!

DE KRACHT VAN RAAMFOLIEPARADIJS

Raamfolieparadijs weet zich te onderscheiden met absoluut maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor maatwerk raamfolie, niet alleen particulieren, maar ook grote bedrijven tot ZZP’ers en van advocaten tot schootsteenvegers. Door een hoogwaardige kwaliteit te combineren met maatwerk én een voordelige prijs kan iedereen bereikt worden. Dit zorgt ervoor dat onze service toegankelijk is voor iedereen die interesse heeft in maatwerk raamfolie. Dát is de kracht van Raamfolieparadijs.

OMDAT MAATWERK TOCH HET LEUKSTE BLIJFT…

Natuurlijk kun je mensen in bepaalde gevallen heel blij maken met standaard werk. Toch blijft maatwerk toch het leukste. Waarom? Omdat je dan in je ontwerp kunt denken aan écht iedere wens van de klant. Uiteindelijk zet je altijd een resultaat neer waar mensen méér dan blij mee zijn en daar doe je het voor. Raamfolieparadijs heeft er dan ook bewust voor gekozen om raamfolie op maat te leveren. Het maakt mensen gewoonweg blijer! Daarnaast kunnen wij, met een atelier aan huis, alles in eigen beheer uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag blijven voor onze klanten. Zo maken wij maatwerk betaalbaar voor iedereen en genieten wij zelf van de leuke reacties die wij mogen ontvangen op de maatwerk raamfolies.

KUNNEN WIJ JOUW ERGENS BLIJ MAKEN?

Raamfolieparadijs zet zich in om voor iedere klant een ontwerp te maken dat perfect aansluit op de wensen en eisen. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden binnen de verschillende soorten raamfolies. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan vertellen wij je natuurlijk graag meer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!