RAAMFOLIE MET HUISNUMMER

Raamfolie met huisnummer is tegenwoordig heel populair en dat is niet vreemd. Voorheen werden woningen compleet met huisnummer opgeleverd, maar tegenwoordig gebeurt het vaker dat woningen zonder duidelijk zichtbaar huisnummer worden opgeleverd. Hier komt bij dat steeds meer woningen worden voorzien van een voordeur die voor een groot of kleiner deel uit glas bestaat. Een raamfolie met huisnummer maakt het huisnummer direct goed duidelijk én zorgt meteen voor afscherming van het zicht de hal in. Bij Raamfolieparadijs ben je van harte welkom voor het volledig op maat laten maken van jouw raamfolie met huisnummer.

EEN RAAMFOLIE MET HUISNUMMER IS PRAKTISCH

In de basis is een raamfolie met huisnummer gewoon heel praktisch. Het is niet alleen voor jou zelf, maar ook voor onder meer visite, postbezorgers en pakkettendiensten heel fijn als je huisnummer gewoon goed zichtbaar is. Daarnaast vinden veel mensen het vervelend als iedereen zomaar de hal in kan kijken vanaf buiten. Raamfolie met huisnummer is een praktische oplossing en ziet er ook nog eens heel sfeervol uit. Wij snijden het huisnummer uit de folie in een grootte die jij mooi vindt. Uiteraard is dit deels ook afhankelijk van jouw specifieke voordeur. Heb je een smal raam naast de voordeur? Dan kunnen we uiteraard ook voor dat raam een mooie folie op maat maken.

MAATWERK RAAMFOLIE OM JOUW VOORDEUR UNIEK TE MAKEN

Wij zorgen voor een maatwerk raamfolie met huisnummer. Je kunt zelf bepalen in welke grootte en welk lettertype je het huisnummer uitgevoerd wilt hebben. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om meerdere elementen te combineren. Wil jij bijvoorbeeld ook de familienaam in de raamfolie hebben of wil je een bedrijfslogo in raamfolie voor je zakelijke entree? Bij ons is het allemaal mogelijk. Je kunt je laten inspireren door de mogelijkheden op onze website. Wil jij iets unieks? Dan kun je jouw idee natuurlijk aan ons voorleggen. Wij bekijken dan graag voor je wat de mogelijkheden zijn en geven je direct een indicatie van de kosten.

BEPAAL ZELF HET DESIGN VAN JOUW RAAMFOLIE MET HUISNUMMER

Het belangrijkste voordeel van maatwerk raamfolie met huisnummer is natuurlijk wel dat jij helemaal zelf kunt bepalen hoe het eruit komt te zien. Je kunt kiezen voor een raamfolie met enkel je huisnummer, maar je kunt het huisnummer ook laten combineren met een familienaam of jullie voornamen voor een extra persoonlijke touch. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere designs in de raamfolie met huisnummer te verwerken. Er zijn veel decoraties en vormen mogelijk, waardoor je altijd volop mogelijkheden hebt om jouw voordeur echt helemaal aan je wensen te laten voldoen met de raamfolie.

EEN RAAMFOLIE MET NAAM OF LOGO IS OOK MOGELIJK

Voor bedrijven is het vaak wenselijk dat aan de buitenzijde van het pand goed duidelijk is welk bedrijf er gevestigd is. Een mooie raamfolie met bedrijfsnaam en logo zorgt eenvoudig voor een mooie, uitnodigende en professionele entree. Wil je ook het huisnummer in de raamfolie laten verwerken? Wij realiseren het graag voor je. Uiteraard geldt ook voor particulieren dat een raamfolie met naam en afbeelding goed mogelijk is. Juist omdat wij alle raamfolies voor onze klanten op maat maken, zijn er vrijwel geen beperkingen als het om het design gaat. Je kunt de raamfolie zelf plakken, maar je kunt dit ook aan ons overlaten.

KAN DE RAAMFOLIE MET HUISNUMMER OP HR++ GLAS?

Er wordt vaker gezegd dat raamfolie niet geschikt is voor op HR++ of HR+++ glas, omdat het thermische breuken in de ruit zou kunnen veroorzaken. Dit is niet juist. Wanneer het raam onbeschadigd is op het moment dat de folie wordt aangebracht, zal de ruit ook niet beschadigen als de raamfolie is aangebracht. Let op, dit geldt alleen voor raamfolies die licht doorlaten. Het is niet mogelijk om verduisterende raamfolie op HR++ of HR+++ glas te plakken. Onze raamfolie met huisnummer is licht doorlatend. Hierdoor kan het raam de warmte gewoon kwijt en ontstaan er geen risico’s op schade.

KUN JE DOOR DE HOOGWAARDIGE RAAMFOLIE HEEN KIJKEN?

Onze raamfolie met huisnummer laat wel daglicht door, maar voorkomt inkijk. Het is dus niet mogelijk om door de raamfolie heen te kijken. Dit geldt allebei de kanten op. Je kunt dus zelf niet door de raamfolie naar buiten kijken en mensen kunnen vanaf buiten niet door de raamfolie naar binnen kijken. Doordat er wel daglicht wordt doorgelaten profiteer je gewoon van veel licht in je woning of zakelijke entree. Kies je voor raamfolie met huisnummer of andere elementen? Deze elementen worden door ons uit de folie gesneden. Dit zijn dan ook de enige delen in de raamfolie waar je wel doorheen kunt kijken.

WIL JIJ OOK EEN MAATWERK RAAMFOLIE MET HUISNUMMER?

Raamfolie met huisnummer biedt diverse praktische voordelen, maar is vooral ook gewoon heel sfeervol voor thuis en heel professioneel voor elk bedrijf. Raamfolieparadijs gaat graag voor je aan de slag als jij raamfolie op maat wilt laten maken met je huisnummer, een naam of bijvoorbeeld een logo. Bestel direct online tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je meer informatie of advies over de raamfolie met huisnummer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.