RAAMFOLIE OP MAAT

Raamfolie op maat biedt tal van interessante voordelen ten opzichte van raamfolies die je zelf nog helemaal op maat moet maken vanaf een standaard rol. Een belangrijk verschil is te vinden in de kwaliteit. Wanneer je raamfolie op maat laat maken, dan weet je zeker dat de raamfolie wordt gemaakt op het moment dat jij het bestelt. Je hebt de zekerheid dat de rol niet al lange tijd in een opslag ligt, waardoor de kwaliteit achteruit is gegaan. Maatwerk raamfolie is hierdoor altijd van hogere kwaliteit en gaat ook langer mee. Natuurlijk ben je bij Raamfolieparadijs van harte welkom wanneer jij raamfolie op maat wilt bestellen. Wij gaan graag voor je aan de slag.

WAAROM KIEZEN VOOR RAAMFOLIE OP MAAT?

We noemden al even het belangrijke verschil in kwaliteit tussen maatwerk raamfolie en standaard folies die je in een bouwmarkt koopt of kunt bestellen bij een online aanbieder. Wanneer het niet voor jou op maat wordt gemaakt, dan betekent dit in de praktijk dat het uit de voorraad komt. Tegenwoordig worden er aardig grote voorraden aangehouden, waardoor folies al relatief oud kunnen zijn wanneer jij je aankoop doet. Kies je voor raamfolie op maat, dan heb je zekerheid van kwaliteit. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat je niet zo veel knip- of snijwerk zelf hoeft te doen. De folie wordt op de maat van jouw raam gemaakt. Een ander mooi voordeel van maatwerk raamfolie is wel dat je het kunt laten maken in ieder gewenst design.

KAN ONZE MAATWERK RAAMFOLIE OP HR++ GLAS?

Steeds meer Nederlandse woningen zijn voorzien van HR++ glas en ook zien we al woningen met het nog iets betere HR+++ glas. Er wordt vaak getwijfeld of raamfolie op dit soort isolatieglas kan worden aangebracht, vooral omdat vaak wordt gezegd dat dit kan zorgen voor thermische breuken in de ruit. Dit is niet juist. Schade aan het raam ontstaat alleen wanneer het raam de warmte niet kwijt kan. Onze maatwerk raamfolies laten licht door, waardoor de ramen de warmte gewoon kwijt kunnen. Het is dus zeker mogelijk om onze maatwerk raamfolie op HR++ of HR+++ glas aan te brengen. Voorwaarde hierbij is wel dat de ruit voorafgaande aan het plakken onbeschadigd is.

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE RAAMFOLIE OP MAAT

Wil jij raamfolie op maat laten maken, maar weet je eigenlijk niet goed wat je nu precies wilt? Dan kun je een kijkje nemen bij onze eerder uitgevoerde projecten. Hier vind je tal van afbeeldingen van terug op onze website. Je kunt voorbeelden bekijken van standaard designs die wij op maat van jouw ruit(en) kunnen leveren, maar je kunt je ook laten inspireren door de maatwerk projecten die wij eerder voor onze klanten hebben uitgevoerd. Heb je speciale wensen voor de maatwerk raamfolie en kom je er niet helemaal uit? Dan denken wij natuurlijk ook graag met je mee.

ALLE SOORTEN RAAMFOLIE SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT

Wij bieden tal van soorten raamfolie die speciaal op basis van jouw aanvraag bij ons worden gemaakt. Zo kunnen wij onder meer raamfolies maken met een huisnummer, een familienaam of bedrijfsnaam, een logo of een combinatie van meerdere elementen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook tal van andere designs voor je maken. Bij het bestellen van de raamfolie op maat kun je eenvoudig de maten aangeven. Wij maken de raamfolie op die manier volledig op maat voor je, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen en gewoon direct na ontvangst kunt beginnen met plakken.

DE RAAMFOLIE ZELF BEVESTIGEN OF LATEN MONTEREN

Wanneer je bij ons raamfolie op maat hebt besteld, dan kun je deze folie zelf plakken. Bij elke bestelling voegen wij een plakinstructie bij de raamfolie, zodat je een handig stappenplan hebt om zelf de raamfolie te bevestigen. Wij leveren altijd raamfolie met een laag lijm, dus geen statische raamfolie. Weet je niet zeker of het je wel lukt om de raamfolie mooi op het raam te plakken? Dan kun je de raamfolie ook door ons laten monteren. Wij komen dan bij jou langs om de raamfolie te bevestigen, zodat je zekerheid van een professioneel eindresultaat hebt.

HOE DOORZICHTIG IS ONZE MAATWERK RAAMFOLIE?

Onze maatwerk raamfolie laat daglicht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Je kunt de folie dan ook prima gebruiken om meer privacy te creëren. Je ziet niet meer dan enkel een schim wanneer iemand aan de andere kant van de ruit staat. Laat jij raamfolie op maat maken met uitgesneden delen, zoals een uitgesneden huisnummer of een familienaam? Dan zijn dit de delen waar je wél doorheen kunt kijken.

WIL JIJ OOK RAAMFOLIE OP MAAT LATEN MAKEN?

Raamfolie op maat biedt tal van fijne voordelen. Daarbovenop staan wij ook nog garant voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt altijd zekerheid van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wil jij ook raamfolie op maat laten maken bij Raamfolieparadijs? Plaats dan eenvoudig je bestelling. Wil je eerst meer informatie of heb je advies nodig over onze raamfolie op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.